2009-09-30
 19:18:19

skitonsdag

Tjapp :D

Skitonsdag idag då, inte så jätteilla men nu blire ännu värre när det ska vara floursköljning varje onsdag också..
Man får inte dricka eller äta typ en timme efter och man sväljer ju lite och det mår jag skitilla av :S
Bajsbajsbajs, tur att det bara är onsdag en gång i veckan ;)
Jag har gått och inbillat mig att det va torsdag i dag så jag var laddad på en fredag i morgon, men aja, det är inte så långt dit heller..

På so:n i dag gjorde vi en diagnos, har man inte bara sånna i matte? tydligen inte.
Det gick väl sådär måste jag säga. Jag är ganska dålig på sånt där.

Orkar helt seriöst inte skriva mer men vi ses i morron :P



haha,alla 7:or i sandvikens kommun var och såg electric banana band förra fredagen!
Dom rockade!

2009-09-28
 21:00:23

måndagar=Good! :D

Heej!
Måndagen var bra, jag gillar faktiskt måndagar. Har skapligt roliga lektioner.
Är jag typ tråkig som aldrig lägger ut bilder? haha,men jag vet liksom inte vilka bilder som är kul,eller nått.. Och jag vill inte lägga ut på vänner m.m utan att fråga.
Jag känner inte för att skriva nå långt i dag, men vi får väl se, det blir väl nått inlägg i morgon också :D

2009-09-27
 20:42:19

årsunda,valbo ;)

Tjena!
Tror inte det blir sånt långt inlägg idag.
Har spenderat mycket av dagen i årsunda där jag kollade på rebeccas fotbollscup. Dock var inte hon med för hon hade tydligen blivit stämplad.
Sen va jag med Ida och vi följde med hennes mamma och låtsaspappa till valbo. Som vanligt kom hon hem med kassar och jag ingenting. Jag är helt värdelös på att shoppa, snål är jag också!
Men om jag hade riktigt MYCKET pengar så skulle det nog bli några kassar hem ;D
Hämtade min cykel hos ida också, det kanske var på tiden.

Neej, nu måste jag börja göra mig i ordning. Är lite sugen på te också men det får jag ta i morgon. Nu är det redan dags att börja göra sig i ordning om jag ska hinna läsa. Jag tycker inte om att läsa i en kvart. Ska det läsas så ska det!

Hejdå o godnatt ;D
2009-09-26
 19:12:20

blogga en gång per dag,typ ?

Yoo!

Kollade nyss på Twilight, igen.
Fick nått rus och satte på den filmen, det var sååå länge sedan jag såg den filmen och jag tänkte börja läsa twilight-böckerna, igen, haha.

Jag vet att jag bara uppdaterar då och då, oftast en gång per dag men jag tycker att man ska blogga för att det är kul och inte för att det är coolt eller att man vill ha läsare. Det är bättre att skriva få och intressanta inlägg istället för korta,många och meningslösa.

Telefonen ringde alledes nyss, igen, allt upprepas här hemma ;P
Närå, men den har ringt hela dagen typ och jag får nå spel på våran ringsignal. Den är såå irriterande.
Samsamma hela tiden, om och om igen.

Jag fick nyss uppdraget att skicka låtar till Mikaelas mobil, hehe ,undra vad för låtar man ska skicka till henne då, haha, skojja. Får väl leta på nåra som hon tycker är bra! :)

Känns som mina ögon håller på att bli fyrkantiga, borde nog gå nu..

OJ juste, min cykel står hos ida, shit, måste hämta den i morgon!

Hejdå för i dag :D

2009-09-26
 15:56:28

kalas :d

Heej :D

Har nyss kommit hem från kalaset. Det var inte så roligt men det hade jag inte räknat med heller. Det är tråkigt när man inte är "gammal" och prata om allt som dom vuxna pratar om. Jag hängde mest med Mickis, min kusin.
Juste, min andra kusin har ju fått en liten unge och Melwin, som han heter är hur gullig som helst. Hon är väldigt ung,bara 16 men jag tror att hon kommer klara det galant!
Men jag tror för min del att det blir vänta med barn tills jag åtminsone är över 21 !
Fast jag har inte tänkt på det så mycket heller. Jag vill gärna inte tänka på framtiden nu, fast om bara några år är det dags att planera vilken inriktning jag vill gå. Vad jag vill göra med mitt liv helt enkelt. Det är svårt, för jag har ju varit inne för det där med musiken och sjunga och jag vill gärna göra det. Men jag menar,hur stor är chansen att jag blir det?  Och en sak jag inte tänkt på är att OM, ett väldigt stort OM jag skulle lyckas inom den branshen så vill jag ändå ha nått och falla tillbaka på så jag inte står där en vacker dag, utan pengar och utan utbildning.
Skittråkigt skulle ju det vara.
Jaa, men jag gillar mer att tänka på hur det är nu och att mitt största problem ska vara vilka kläder jag ska ha i morgon, men tyvärr har jag gått igenom en del saker som fått mig att tänka om angående det.
Nu har jag fått skrivit av mig lite..:)
Sees! Hejjs :D
2009-09-25
 22:49:22

ff8!

Hejsan!

Fredag i dag, wooho :D

Kom typ nyss hem från ff8
. Det va kul och jag ångrar inte att jag följde med.
I början var det lite så där, man kom in och miljoner människor kolla på en, man bah: eeh, heeeeej :s
Okej,inte miljoner,men typ 11. Vi kollade först på idol i Fannys lilla källare, vi typ satt på golvet och på varandra, haha,nej jag skojar inte. Sen när det blev paus så gick alla ut och gick typ men vi gick snart tillbaka för ingen stod ut med Jossan typ. Hon var skiträdd och klagade över pedofiler, våldtäcksmän, mördare o.s.v
Hon typ flippade ut och gick och höll armkrok med mig och Emilia.Hon ville också att nån skulle gå bakom henne och nån framför. Sen började vi kolla på "Låt den rätte komma in" , men vi skulle hem efter ca 20 minuter. Det gjorde inget för mig,jag har sett den förut. Och det gjorde absolut ingenting för Jossan,hon blundade ju dom 20 minuterna..
Jossans pappa skulle hämta oss vid skolan i årsunda så Rasmus och Oscar följde med oss dit. Haha,Rasmus va skitdryg,han skrämde upp ida och började prata om döda och... hmm, jag kommer inte på namnet men det var typ sånna som " gjorde-det-där" med döda människor. Jag vet inte om  det är sant eller om han hitade på men det verkar ju lite underligt..

Jag glömde berätta, i dag med skolan va vi ju och kollade på electric banana band. Säg inte att nån inte vet vilka dom är för det gör alla. Dom var med i melodifestivalen 2007 eller nått. I alla fall så var dom skiitbra!!

I morgon ska jag åka till Boänge och fira mormor som fyller 65 år och ska gå i pension! :D
Hipp Hipp hurra!
Så därför måste jag nog gå och lägga mig nu, goodnight! ;p
2009-09-24
 20:07:17

Trazan o banane i morrn 8)

Tjenixen alla glada :D

Vart i skolan i dag, och gjort det man brukar göra i skolan, haha.
Conny tycker att Josefine är skitdryg, det tyckte jag och Ida va väldigt kul.
I morgon är det skolfotografering igen, hjäälp!
Spelar ingen roll vad jag har på mig denna gång eftersom det bara blir enskilda foton. Men mitt hår!!
Det har ju en förmåga att bli helt cp när det händer nått speciellt. Damn!
Sen ska klassen på Trazan och banane, yeaah! :D
Hahaha..
I dag har jag kollat på hockey, japp, jag skrev rätt ,kollade .. Jaa, skapligt länge, kommer intei håg om det var en hel match, nee, det tror jag inte.
Till middag åt vi min favorit mat: FISK, och potatis, uuurk!!
Jag HATAR fisk och det tog mig en timme, neej jag överdriver inte , att äta upp den lilla fiskbiten, ryser bara jag tänker på det.
Nu måste jag börja fixa i ordning..
Ska ut o power-walka i morron vettu ;D

Hejjs :D
2009-09-23
 19:20:06

skolans + , engelskan ;)

Hello :)

Onsdagar brukar var piss, men i dag var den inte så illa, haha.  Sista lektionen var lungt bäst, jag, jossan och ida satt och dryga med Axel som påstod att han hade 5 låtsaspappor o.s.v . Sen fick vi reda på ( genom Markus) att axel inte hade en enda låtsaspappa. Den lilla skurken ,men det var kul så länge de varade..
Sen har jag inte gjort ett dugg nästan på hela dagen. Va hos mamma några timmar, men där hände det inte så mycket heller. Åkte och köpte godis, och jag skulle vara lite finurlig och öppna lite försiktigt på vägen hem men det knakade så mycket av godisburken så dom kom på mig :D
Nu vill jag inte sitta vid datorn nå mer eftersom jag är sur på min IPOD.
Skulle ladda in låtar på den men dom kommer liksom inte in, jag vet hur man gör och så men dom kommer ändå inte in ,ska testa en sista gång innan jag ger upp.
Sees, hejss ;D

2009-09-22
 21:28:26

skapligt långt inlägg

TjenaTjena!

Ja vet, jag suger på att uppdatera i bland och jag har väl ingen sådär superbra försvar till det.
Jag har liksom inget på hjärtat stunden då jag sitter vid datorn och det känns meningslöst att skriva typ 2 rader och publicera det, det blir väl typ inge roligt att läsa?

Idag på No:n så blev jag med en "icke så bra grupp" , jakub och Mazen. Vi skulle svara på frågor om luft och vatten som vi skickat till Staffan i veckan. Det första Jakub gjorde var att,, jag kan visa ett exempel.

Fråga: Hur mycket vatten går det åt till att göra ett par jeans?
Hans svar: Säkert en liter.

Jag menar ,seriöst? Han kollade inte ens upp det på google eller nått, så han satt och gissade medans jag och Mazen satt vid en annan dator och jobbade lite mer, jaa, seriöst..

Sen var jag med Ida och jag vet att hon suger på att ljuga och det vet hon själv också, och det roligaste av allt är att hon säger bort sig hela tiden, ändå fortsätter hon att förklara bort det, hahah, det är så roligt att höra :D

Shit, jag skulle egentligen inte hunnit skriva detta inlägg eftersom jag har spanska-läxa som behöver göras, bäst och göra det nu då, tänkte lägga mig tidigt i kväll så jag hinner läsa ut boken och somna i tid, haha..

Måste bara berätta ett knep för dom som gillar att ligga och dra sig ett tag på morgonarna fast det är skola, lägg dig tidigt och ställ klockan på en kvart/halvtimme tidigare än vad du behöver, sen kan du ligga och dra dig ett tag. Gjorde så några dagar men sen råkade jag lägga mig så knasiga tider så det blev inge bra :)

Nu ropar läxan på mig, haha, hejjs :D
2009-09-18
 15:24:02

:)

Okej,jag kan börja med att säga att jag är jävligt sur just nu så egentligen borde jag inte skriva ett inlägg, det kan bli fula ord, men jag ska skärpa mig.


jonas brothers har tydligen bytt ut sverige mot mexico,eller nått sånt, i alla fall datumet..Jennifer goes jävligt morr om dom inte kommer..............................................
a, men jag sitter här och tänker positivt, det går inte bra kan jag säga direkt..



Yaaho, i dag var det sista dagen på veckan , alltså skolveckan men det tråkiga är att på måndag börjar en ny vecka -.-
Men i alla fall så är våran so-lärare läskig,så tack vare han och hans läskighet så har jag börjat slutat gilla so. mm, inte bra!



I morgon kommer ida hem, fett tråkigt, haha, nerå men för några dagar sen så glömde jag bort hur hon såg ut x'D
Och det är inte mitt fel, hon har varit borta för länge i så fall..



Snart äre mosaik,första gången för mig denna termin, eftersom en viss person inte meddelande att det var inställt förra gången så stog man där och väntade , i onödan så klart!

Hej så länge :D
2009-09-15
 16:37:46

nothinghappenstoday

TjenaTjena mittbena!
Vart i skolan i dag, helt okej,antar jag. Sällan, haha..
Men vissa lektioner blir typ helt okej medans vissa är sömnframkallande eller rent av långtråkig bara.
Nästa fredag ska klassen på typ nån teater eller musikal eller nått med trasan och banane x'D
och då är det också fotografering,enskilda ;)

Idag är det idol,va? eller? haha..

Jag har bestämt mig för att försöka gå ut och gå, men helst när jag har köpt min ipod som jag har suktat efter ganska länge, om jag räknat så ska jag kunna köpa den på mellandagsrean,nästan nästa åt alltså -.-

Nu börjar jag få ont i armarna av att skriva, det är för att jag ligger konstigt typ ;p

Ses! :)
2009-09-14
 19:54:25

ingetviktigtattskriva;p

Hejsan.
Det var skola i dag, som vanligt och det var väl helt okej. Jag är inte säker på om jag har valt rätt inriktning.Ja,menar, visst är det kul i bland, men i bland kan det bara vara sååå tråkigt. Eller är det så det ska va, att ett ämne som man tyckte var kul förut blir lite tråkigt ett tag? Är det så för alla?

Jag tror jag ska ta och kolla på färjan i dag, haha, tror jag har sett nått avsnitt men jag kommer inte i håg hur det är :)

haha,hej så länge :D
2009-09-13
 20:23:58

:)


Jag har haft vääldigt tråkigt i dag,och därför sysselsatt mig med detta! :)








va hemma hos mamma nyss o fika :D
2009-09-13
 15:39:27

*host* hjälp?

Okej,jag brukar inte vara den som lätt ger upp men nu gör jag det och behöver hjälp, hur får jag in en bild som sån här header ? Jag har testat miljontalsgånger men det går liksom inte.Nån som är lite kunnig inom detta område? :)





hade tänkt använt bla den här bilden och lagt dit bilder på liksom men det tror jag att jag fixar ;)












2009-09-11
 17:57:24

no mosaik today :(

Tjena :)
Idag har jag vart i skolan och det är faktiskt helt okej att gå i högstadiet, inte paradiset kanske, men det är inte direkt nå jättefel med det. Fast om jag skulle få välja så skulle jag ta lite ledigt ;)
Jag förstår mig inte på bloggare, hur dom kan hitta på saker och skriva om , eller så kanske det är mitt liv som är totalt booring, de händer nästan ingenting..
Vi ska snart äta, typ kött och pommes, haha sällan pommes på fredagar ;D
Det va tydligen inge mosaik i dag, vi kom dit och  väntade en stund, sen skickade jag ett sms till linda och hon bah: jag är på kurs, ses nästa vecka, man bah, åååååååååååååååh..
Aja,jag kanske ska blogga när jag har nått vettigt att skriva..
Hejss :D
2009-09-09
 15:23:21

skoljoggen ;)

TjabbaLabba :)

Sitter och lyssnar på musik ;)
Slutade runt tjugo i 2 i dag, tror jag. Det var ju skoljoggen i dag och efter vi hade lämnat in lapparna så hade Staffan sagt att vi skulle få gå hem efter vi hade sprungit klart så jag o jossan drog hem,hehe..
Sen duschade ja och sen drog jag på mig mjukisbyxor för jag blev så här, typ seg och orkade inget annat.
Och jag tog inte den bästa vägen hem heller. Jag tänkte nog inte riktigt vart jag cyklade för det blev värsta omvägen, i motvind..
Men jag är lite smått stolt. Jag gick, eller typ powergick 5 kilometer eller vad de nu va med Jossan,Emilia,Jesper och Oskar. Och Jossan är på mig och säger att det är nått mellan mig och Josef ( i min klass) men det kan jag direkt säga att det inte är. För i dag innan vi skulle springa,eller gå så satte han sin haka på min axel typ och det kunde ju tolkas på fel sätt så jag vände mig snabbt om och sa "ser min axel ut som nån jäla hakhållare eller?"
Trodde han skulle ta åt sig det jag sa men han bah " aa"..
I dag ska Jossan föresten bleka slingor i håret, och skolfotograferingen är på fredag, håller tummarna att det bli bra då :)
Jag måste kanske bestämma kläder, hmm, nånting blått däruppe kanske, och svart jeansleggins?
Ajaa, vi får se :D
Nu ska jag hitta på nått, kanske läsa nån bok och lyssna på musik ;p
Tjarrå (:
2009-09-08
 15:53:54

skola/hörselundersökning/skola/kalas

Tjollaahopp :D
I dag gick jag faktiskt mirakalöst upp 11 minuter över 6. Jag vaknade av att jag hade grymt ont i magen och jag kunde inte somna om, så jag gick in och duschade i stället. Sen var klockan mindre än vad jag trodde så jag satt vid datorn en pluttstund,men jag hann inte skriva ett blogginlägg..Sen åkte jag och pappa till sjukhuset för att jag skulle på en sån där årlig hörselkontroll.Det går aldrig bra på sånna för mig, för det börjar pipa i mina öron hela tiden. För dom som inte vet vad en hörselundersökning är så ska jag berätta. Man sitter i ett ljudisolerat rum med ett typ headset på sig. Sen ska man va tyst och lyssna efter ljud och när man hör ett pip så ska man trycka på en knapp på en dosa som man får hålla i..
Plus att efter undersökningen får jag alltid huvudvärk.
Sen skyndade ja o pappa oss till skolan för att jag skulle hinna i tid till matten. Det trodde inte pappa att jag skulle men mohahha ,de gjorde jag :D
Idag händer det väl inget mer, jag måste plugga lite innan jag drar på kalas hos grannen 8)
Åååh, nu fick jag sån där magont igen -.-
Ont i halsen och huvet har jag också, men annars får jag finfint..
Hoppas nån där ute mår bättre än jag.. Ses!
2009-09-07
 16:37:25

skola ;)

Tjenis peaps :)
Skola i dag då, helt okej. Jag tycker inte om idrotten, att det alltid är så tajt mellan idrotten och lektionen efter..
Plus att dörren till korridoren där omklädningsrummen alltid är stängd så man måste fråga han eller hon som sitter i hälsoterian om nyckel, om det ens är en vuxen som står där, så det är lite dåligt plannerat tycker jag.
Sista lektionen var lite rolig, vi hade hemkunskap och skulle baka smulpaj. Jag va med Emilia. Sen när Emilia smulade över smuldegen över äpplerna så tyckte vi att det blev för lite deg så vi gjorde mer deg, haha, sen tog det aslång tid tills våran var klar så alla satt o vänta på våran paj x'D
Nu orkar jag inte skriva mer utan slutar här :)
Hejjs :D

2009-09-06
 17:18:04

pics från tunisien .

Hello ;)
Nu har jag inget för mig så här kommer lite bilder från tunisien :)


Jag var väldigt dålig på att ta bilder på hotellet framifrån utan tog bara några få från våran balkong.







Det blev riktigt oväder två dagar och jag försökte ta kort på en blixt men det gick inte, den var snabb som blixten x)







Dock var dom här rutchbanorna i saltvattenbassängen så det tog ett tag för mig att våga åka regnbågen utan att få vatten i näsan eller i munnen,men efter ett tag vande man sig,thanks god :)



Haha,det blev nått med lufttrycket så chipspåsarna som vi hade med oss blev gigantiska och jag vågade inte klämma för hårt, fatta vad pinsamt om den exploderade x'd


Jag orkar inte lägga ut fler bilder, är det bara för mig som det tar lång tid att ladda upp bilder?



2009-09-06
 13:43:29

test ;d

Heej :D
Har egentligen inget vettigt att skriva men det finns ju inget att göra. Här kommer ett litet test! :)






OM DIG.
Namn - jennifer

Bor -  i sandviken

Syskon -ja

Född -  1996

Ögonfärg - blå

Längd -  1,65 nånting

Sko storlek - typ, 38

höger eller vänsterhänt - höger

Stjärntecken - oxe

Hårfärg - brun

Födelseort - gävle


DAGENS
Låt - typ olika ;P

Saknad - ida

Kläder - underkläder,mjukisbyxor,t-shirt,kofta

Underkläder -  vaddå,ja?

Mat - frukost

Köp -  inte en pryl

Göra sen - sitta vid datorn

Godis - sura winegum ;)

Pinsamaste - ingenting


SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp
-
  ne

Tycker du om godis - japp

Hur många gånger i veckan äter du godis - olika :D

Äter du oftast nyttig mat -  njae

Tycker du att du själv är söt/snygg - nä

Du ger mycket komplimanger till andra - ibland ;)

Är du nöjd med ditt förnamn -  jadå,kunde vart värre xD

Du tycker att du själv är smart - haha,självklart

Vad är det sämsta hos dig - inte en aning

Vad är det bästa hos dig - vet inte

Har du bra självförtroende - nja

Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - olika

Du tycker om att vara med tjejer -  ja,men inte på DE sättet

Känner du dina grannar - självklart 8)

Vad har du för färg på dina underkläder idag - orkar inte kolla xp

Äger du några Björn Borg kalsonger - jag använder inte kallingar ;)

Hur många?- 0

Är du en Björn Borg-fjortis ?men nej

 Gillar du skolan -  vet inte, de är väl helt okej än så länge

Har du någon gång skolkat-  njae

Spelar du något instrument - nej


Sporter/aktiviteter har du gått i -
  dans,gymnastik,badminton,ridning,brottning m.m

Har du några tatueringar
- nopp

Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag
-  vet inte,brukar inte räkna


Tycker du om djur -  jaa



BRUKAR DU
Sova - haha,absolut inte x'D


Ta mediciner du inte borde ta -  nej

Röka - men nej

Snusa - nej

Skada dig - nej

Klä dig i svart - det händer väl

Lita på folk - vissa

Skada dig med flit - nej

Drömma mardrömma-  naaj

Gå i skolan - aa

Gå i kyrkan -  om mosaik räknas som att gå i kyrkan så ja, på fredagar 8)

Ljuga - nä

Vilja dö -  nejdå


HAR DU

För många vänner -ne

Förföljelsemani - neej

Någon annan psykisk sjukdom? - nej heller

Skadat någon? - haha, jodå

Färgat håret -  mjo

Några piercnings - in my ears :D

Några tatueringar  - fortfarande inte, jo juste jag gjorde ju en efter förra den frågan ;p

Egen dator - naj,men vill ha

Gjort bort dig rejält -  jorå,de händer

ÄR DU
Snäll -  men åf course

Snygg - näj

Söt - ne

Kort -  sådär,neej då

Klantig -  haha,ganska

Kär - nopp

2009-09-05
 21:09:37

Tunisien 8)

Tjena,kanske inte har nämnt det men jag har varit i tunisien en vecka. Åkte den 26, lite dåligt planerat eftersom jag missade skolan,speciellt nu i börja sa lärarna att det var bra att försöka vara i skolan så mycket som  möjligt och efter en stund, "duu , kan jag få en ledighetsansökan?" x'D
Menmen,det var jättefint och trevligt och varmt och allt sånt, skönt att få åka i våg. Men ändå grubblade jag lite för hur det skulle bli när jag kom hem och låg efter med läxor och sånt,men jag försökte verkligen tänka bort sånt, ja menar, det ska ju föreställa semester.
Kom hem i onsdags och på både torsdagen och fredagen hade jag förhör i spanska och engelska, spanskan missade jag, jossan och ida för vi hann inte dit eftersom gympan slutade sent. Och engelskan i går gick bra för att det var enkla ord, ett var till exempel, what's you name? Ja menar, seriöst?! vi går i sjuan. Men jag antar att jag inte ska klaga, ja kunde alla x'D
I går var jag på tjejmiddag med ida hos jossan som fyllde för ett tag sedan. Ida skulle köpa present i turkiet men jag hade med mig min som jag köpt i tunisien så klart!
Hon fick ett armband och örhängen..
Juste,ida är ju i turkiet nu,hon åkte i morse, som tur var fick jag ett adjö-sms innan hon åkte eftersom hon inte tog med sig mobilen. Hon kommer också få det varmt, som jag fast hon ska vara där i två veckor.. Jag och hon tävlar om vem som blir brunast i slutändan men det är ju lite fusk eftersom jag blir hemma i höst-sverige och hinner bli en blekfis innan hon kommer hem som neger. Men jag måste medje att jag såg mycket blekare ut när jag kom till sverige än vad jag gjorde där borta. Börjar lite smått få kramp i händerna nu satt jag tror jag avslutar och tar ett par bilder från tunisien i morrn ;)
2009-09-04
 15:55:28

dåålig uppdatering..

Förlåt såå mycke för den dåliga uppdateringen men datorn har varit inne på lagning och en massa sånt, skriver ett ordentligt när den kommer tbx.. P.s , den kommer på lördag, imorgon alltså ;)

Föresten, jag överlevde första dagen i skolan,thank's god.. Det går bra hittils :D